GRETHES LILLE BLOGG.

Velkommen hit.

Jeg er gift og har tre "barn" på 26, 23 og 16 år. Jeg er veldig glad i håndarbeid. Det er vel strikking jeg har holdt på med mest, men jeg hiver meg gjerne over det meste som har med håndarbeide å gjøre. Har prøvd meg litt på lysstøping og såpelaging også. Decopage på både glass og tre er også noe jeg har gjort litt av. Kommer vel til å legge ut litt bilder av forskjellige ting etterhvert. Nå har jeg også endelig blitt mormor til ei søt lita jente.
   

<< September 2008 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Prosjekter jeg er med på.


2008


Ferdige prosjekter

Counter
hit Counter

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:rss feedSunday, September 07, 2008
Hjertekluter og genserarmer.

              En ny helg er snart over. Skjønner ikke hvor tida blir av jeg. Har alltid så utrolig mange planer, men det er sjelden de blir noe av.  Nå sitter jeg iallefall helt alene her hjemme. (har selskap av hunden da). "Gubben" har vært på hytta hele dagen og jobbet. Er snart ferdig nå. Han driver og setter utforinger rundt vindua og setter på lister. Gleder meg til vi kan begynne å ordne i nybygget.  Smile 

               Har vel hatt en ganske rolig dag her hjemme. Jeg har ryddet litt rundt omkring, men det er jo noe man aldri blir ferdig med.  Har også kjørt sønnen min og kameraten hans nedover til hybelen igjen. De pleier å være hjemme i helga. Etter det gikk jeg en lang tur med hunden.  Nå skal jeg bare slappe av og strikke og kose meg og vente på "gubben". Smile

               Jeg har strikket ferdig begge armene på pinsessegenseren. Bruker alltid å strikke armene først jeg for de er så kjedelige. Har også begynt på bolen. Tror den blir fin.

                      På hobbyboden er jeg med på en vaskeklutalong. Vi fikk tre forskjellige mønster å velge mellom denne mnd. Jeg har foreløpig strikket to hjertekluter, men har lyst til å prøve meg på kjøkkenhåndkleet også. Det er bare det at det er så utrolig mye jeg har lyst til å starte på. Uansett kommer jeg nok til å prioritere prinsessegenseren.


Posted at 06:09 pm by Daysimor

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments
Previous Entry Home Next Entry