GRETHES LILLE BLOGG.

Velkommen hit.

Jeg er gift og har tre "barn" på 26, 23 og 16 år. Jeg er veldig glad i håndarbeid. Det er vel strikking jeg har holdt på med mest, men jeg hiver meg gjerne over det meste som har med håndarbeide å gjøre. Har prøvd meg litt på lysstøping og såpelaging også. Decopage på både glass og tre er også noe jeg har gjort litt av. Kommer vel til å legge ut litt bilder av forskjellige ting etterhvert. Nå har jeg også endelig blitt mormor til ei søt lita jente.
   

<< October 2008 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Prosjekter jeg er med på.


2008


Ferdige prosjekter

Counter
hit Counter

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:rss feedSaturday, October 04, 2008
En lørdagsformiddag.

                           Jada, jada, omsider har jeg funnet frem til bloggen min igjen. Jeg har mange ganger beundrer de som oppdaterer flere ganger i uka, noen til og med hver dag.  Skjønner ikke hvordan de har ork og tid, men koselig å lese de bloggene er det jo. Imidlertid er nok det noe som aldri kommer til å skje med bloggen min.  Big Smile   Tar det da jeg føler for det og jeg har tid. Det  er jo ikke til å komme forbi at klokka går fort når man setter seg ned foran pc`n.

                      Prinsessegenseren til lille snuppa er snart ferdig. Dette bildet her lyver litt. Den er ferdig strikket og armene er sydd i. Har bare igjen å brette inn kantene og strikke ferdig halsen. Gidder ikke å ta noe nytt bilde nå før den er ferdig.  Er jeg flink blir det nok i løpet av helga.  Når man ser ut i dag er det ikke noe særlig å finne på ute i allefall. Skikkelig regn og høstvær her i dag.

                       Jeg har også strikket et kjøkkenhåndkle. Det var et av mønstrene for september i vaskeklutalongen på Hobbyboden. Det er strikket i Tuva og jeg brukte hele nøstet. Strikket det litt lengre enn det var på mønsteret. Smile

                            Har også strikket en gryteklut. Den heter gammeldags gryteklut. Fant mønsteret på en eller annen blogg, men husker ikke hvilken. Den ble i allefall innmari tykk og god. Strikket den av noe garn jeg hadde liggende her hjemme så det blir nok bare en. Den var morsom og enkel og strikke. Avslappende tv-strikking. Smile 

 


Posted at 10:18 am by Daysimor

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments
Previous Entry Home Next Entry