GRETHES LILLE BLOGG.

Velkommen hit.

Jeg er gift og har tre "barn" på 26, 23 og 16 år. Jeg er veldig glad i håndarbeid. Det er vel strikking jeg har holdt på med mest, men jeg hiver meg gjerne over det meste som har med håndarbeide å gjøre. Har prøvd meg litt på lysstøping og såpelaging også. Decopage på både glass og tre er også noe jeg har gjort litt av. Kommer vel til å legge ut litt bilder av forskjellige ting etterhvert. Nå har jeg også endelig blitt mormor til ei søt lita jente.
   

<< December 2008 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Prosjekter jeg er med på.


2008


Ferdige prosjekter

Counter
hit Counter

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:rss feedWednesday, December 17, 2008
Litt julestemning.

                          I dag hadde jeg planlagt en stille og rolig dag med mye strikking og avslapping, men den gang ei. Uansett hvor store ungene er så er det alltid noen som trenger deg, men innerst inne er jeg glad for at de tar kontakt når det er noe. Er jo godt å vite at de ikke er redde for å spørre eller fortelle om ulike ting de har på hjertet. Føler vel at jeg har et godt forhold til alle tre ungene og det er det vel kanskje ikke alle som kan si.  Derfor skal jeg vel ikke klage for at det ble litt for lite tid med strikkepinnene i dag.

                            Nå er det vel snart tid for å kvelde for jeg skal opp igjen på jobb kl 3 i natt.  Fikk bare så lyst til å legge ut et bilde av litt julestemning her i huset. Her er et bilde fra et av kjøkkenvinduene mine. Synes det er litt koselig jeg da. Har kjøpt meg nye kjøkkengardiner i år. Smile

                Utenfor huset driver denne karen her og klatrer på rekkverket.

 

                             Da yngstesønnen var hjemme i helga var det tid for litt lek og moro.  Noen fotballer og litt snø og noen til å leke med seg, da er livet godt.  Smile  Når helga er slutt og sønnen reiser tilbake på hybelen ser vi en trist hund som bare flater ut på gulvet i gangen.

Han er jo litt søt da. Smile


Posted at 09:00 pm by Daysimor

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments
Previous Entry Home Next Entry