GRETHES LILLE BLOGG.

Velkommen hit.

Jeg er gift og har tre "barn" på 26, 23 og 16 år. Jeg er veldig glad i håndarbeid. Det er vel strikking jeg har holdt på med mest, men jeg hiver meg gjerne over det meste som har med håndarbeide å gjøre. Har prøvd meg litt på lysstøping og såpelaging også. Decopage på både glass og tre er også noe jeg har gjort litt av. Kommer vel til å legge ut litt bilder av forskjellige ting etterhvert. Nå har jeg også endelig blitt mormor til ei søt lita jente.
   

<< December 2008 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Prosjekter jeg er med på.


2008


Ferdige prosjekter

Counter
hit Counter

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:rss feedFriday, December 26, 2008
Julesmåtterier.

En riktig God Jul ønskes dere alle.

                                                Så er vi godt igang med julen. Julaften er over og roen har senket seg. Sitter her å koser meg i nyfått pysj og med kaffe, klokka er sikkert mye, men skal man kose seg så skal man. Julaften ble en fin kveld med alle tre ungene samlet hjemme. Nå er lille snuppa blitt to år, og tror hun hadde en super kveld. Gikk løs på pakkene med full iver. Mamma og bestemor satt på gulvet hele kvelden like ivrige som hun. Smile  Mamman og pappan reiste hjem om kvelden, mens lille vennen skulle sove her. Var så koselig å stå opp sammen med henne på 1.juledag. Hun er jo bestemors lille gullklump.

Ellers har jeg bare strikket noe småting i dagene før jul. Orker ikke begynne på noe annet før det blir litt roligere dager. Har heklet to små julehjerter og strikket en kjøkkenklut. Har også strikket to små nisser, men de er ikke montert enda. (kanskje i dag?).

Fikk også strikket en blånisselue til lille frøkna før jul. Smile Strikket i blåfjellgarn.

Mine langbente nisser Fredrik og Frida ble også ferdig i god tid før jul. Frida ble til i fjor, men Fredrik er lagd i år. Begge to flyttet herfra i midten av desember og hjem til barnebarnet. Regner med at de får et godt og aktivt liv der. Smile

Ellers ønsker jeg meg Fagstrikknisser. Det har jeg vel gjort i flere år, men foreløpig har det ikke kommet noen hit. Lurer litt på å kjøpe noen nå slik at jeg  kan ha de klare til høsten og lysten til nissestrikking kommer igjen. Synes de er så fine.

 To søte engler og en liten pingvin flyttet inn her noen dager før jul.

Ønsker dere alle en fin dag.


Posted at 10:53 am by Daysimor

Margrethe
December 26, 2008   12:52 PM PST
 
Koselig julepynt du viser frem :)
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments
Previous Entry Home Next Entry