Entry: Litt julestemning. Wednesday, December 17, 2008                          I dag hadde jeg planlagt en stille og rolig dag med mye strikking og avslapping, men den gang ei. Uansett hvor store ungene er så er det alltid noen som trenger deg, men innerst inne er jeg glad for at de tar kontakt når det er noe. Er jo godt å vite at de ikke er redde for å spørre eller fortelle om ulike ting de har på hjertet. Føler vel at jeg har et godt forhold til alle tre ungene og det er det vel kanskje ikke alle som kan si.  Derfor skal jeg vel ikke klage for at det ble litt for lite tid med strikkepinnene i dag.

                            Nå er det vel snart tid for å kvelde for jeg skal opp igjen på jobb kl 3 i natt.  Fikk bare så lyst til å legge ut et bilde av litt julestemning her i huset. Her er et bilde fra et av kjøkkenvinduene mine. Synes det er litt koselig jeg da. Har kjøpt meg nye kjøkkengardiner i år. Smile

                Utenfor huset driver denne karen her og klatrer på rekkverket.

 

                             Da yngstesønnen var hjemme i helga var det tid for litt lek og moro.  Noen fotballer og litt snø og noen til å leke med seg, da er livet godt.  Smile  Når helga er slutt og sønnen reiser tilbake på hybelen ser vi en trist hund som bare flater ut på gulvet i gangen.

Han er jo litt søt da. Smile

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments