Entry: Julesmåtterier. Friday, December 26, 2008En riktig God Jul ønskes dere alle.

                                                Så er vi godt igang med julen. Julaften er over og roen har senket seg. Sitter her å koser meg i nyfått pysj og med kaffe, klokka er sikkert mye, men skal man kose seg så skal man. Julaften ble en fin kveld med alle tre ungene samlet hjemme. Nå er lille snuppa blitt to år, og tror hun hadde en super kveld. Gikk løs på pakkene med full iver. Mamma og bestemor satt på gulvet hele kvelden like ivrige som hun. Smile  Mamman og pappan reiste hjem om kvelden, mens lille vennen skulle sove her. Var så koselig å stå opp sammen med henne på 1.juledag. Hun er jo bestemors lille gullklump.

Ellers har jeg bare strikket noe småting i dagene før jul. Orker ikke begynne på noe annet før det blir litt roligere dager. Har heklet to små julehjerter og strikket en kjøkkenklut. Har også strikket to små nisser, men de er ikke montert enda. (kanskje i dag?).

Fikk også strikket en blånisselue til lille frøkna før jul. Smile Strikket i blåfjellgarn.

Mine langbente nisser Fredrik og Frida ble også ferdig i god tid før jul. Frida ble til i fjor, men Fredrik er lagd i år. Begge to flyttet herfra i midten av desember og hjem til barnebarnet. Regner med at de får et godt og aktivt liv der. Smile

Ellers ønsker jeg meg Fagstrikknisser. Det har jeg vel gjort i flere år, men foreløpig har det ikke kommet noen hit. Lurer litt på å kjøpe noen nå slik at jeg  kan ha de klare til høsten og lysten til nissestrikking kommer igjen. Synes de er så fine.

 To søte engler og en liten pingvin flyttet inn her noen dager før jul.

Ønsker dere alle en fin dag.

   2 comments

Eva Petronella
December 26, 2008   02:21 PM PST
 
Hei og god jul. De langbente nissene dine var virkelig fine :-)
Margrethe
December 26, 2008   12:52 PM PST
 
Koselig julepynt du viser frem :)

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments